Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Eltalálta ámor nyila a nyíregyházi celebet… nem is akár hogyan… a hölgyben megtalálta az igazi boldogságát

Újabb részleteket ismerhetünk meg a Nyíregyházi celeb naplójából… Eltalálta ámor nyila nem is akár hogyan.

Saját maga beszélt arról, hogy milyen újdonságok és változások érték őt a 2022-es évben.

Hatalmas változást hozott számomra a 2022-es év nyara,talán mondhatni 180 fokos fordulatot vett.Hogy miért?A nyár közepette Szegeden jártam,életemben először,de még mit sem sejtettem hogy hazafelé már return jegyet kellesz vennem.Eddig nem hittem az igaz szerelemben,sőt,magában a szerelemben se, hiszen hogy hihetnék el egy olyan dolgot amit sose láttam sose érzékeltem és nem tapasztaltam.Nos,kérem ez volt az a pont az életemben Szegeden,amikor eljött.

Mesélj kicsit arról az olvasóknak, hogyan alakult tovább a szerelmetek?

Teltek múltak a napok, és egyre többet kerestük egymás társaságát, én már felvállaltam a nyilvánosság előtt. Ez olyan tudjátok, mint amikor egy gyönyörű cadillekben ülök, és olyan boldog vagyok, hogy azt mindenkivel tudatni akarom. Nem túlzás kimondani, hogy sosem voltam ilyen boldog, és most is az vagyok. Beköszöntött az ősz, kis időre távol voltam, de ő várt rám. Ezt honorálva elvittem őt Egyiptomba, ahol egy csodálatos hetet töltöttem el vele, és megígértem neki, hogy sok- sok ilyen közös élményben lesz része.

Pár jelzővel be tudod mutatni őt az olvasóknak?

Röviden?A boldogságom, a motivációm, az éltető energiám, a jövőm.
  
Milyen tervek elképzeléseid vannak erre az évre?

Az én fogadalmaim egyértelműen az, hogy sok kis apróság van amin változtatnom kell, a kis viták elkerülése végett, nem bánthatom azt akit szeretek, idén sokkal jobban figyelni fogok rá.

Köszönöm szépen a válaszaidat és sok boldogságot kívánok nektek!