Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

12 megyére adott ki riasztást az OMSZ! Óriási égszakadás jön! 2 cm-es jégdarabokra hívja fel a figyelmet a meteorológiai szolgálat, amihez 70 km/órás szél társul!

2 cm-es jégdarabokra hívja fel a figyelmet a meteorológiai szolgálat, amihez 70 km/órás szél társul!

Kedd estére – 12 megyére adtak ki riasztást !Hatalmas égszakadás jön !2 cm-es jégdarabokra hívja fel a figyelmet a meteorológiai szolgálat, amihez 70 km/órás szél társul !
Esővel, záporokkal folytatódik a hét
Szerdán többször lesz erősen felhős az ég, a nap első felében nyugaton tartós eső eshet, délután délen, délkeleten alakulhatnak ki záporok, zivatarok.
Élénk, keleten, északkeleten erős lesz az északi-északkeleti szél. Délután 16-23 fok várható, de az Alpokalján ennél hűvösebb lehet.

Frontmentes idő.

Csapadékos napok jönnek, csütörtöktől erős lehűléssel

Csütörtökön sokfelé valószínű jelentősebb eső. Délután délen, délkeleten intenzív záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Az északi-északkeleti szél a Tiszántúlon élénk, erős marad. Jelentős lehűlés kezdődik: nyugaton 6 és 12, máshol még 13 és 20 fok között alakulhatnak a maximumok. Pénteken túlnyomóan felhős időre, több helyen esőre, záporokra készülhetünk. Az északi-északkeleti szél a Dunántúlon és északon élénk, helyenként erős lehet. Délutánra mindössze 5-14 fokig melegedhet a levegő, hidegebb nyugaton lehet.

Szombaton már kevesebb helyen fordulhat elő gyenge eső, zápor, de még sok lesz felettünk a felhő. Az északias szél továbbra is élénk, helyenként erős lehet. Nyugaton 5-10, máshol 11-16 fokra valószínű. Vasárnap keleten esőre, záporokra, helyenként zivatarokra van kilátás.