Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

ORBÁN VIKTOR ÖNTELT KIJELENTÉSE: ” NYUGODTAN ÍRJÁK A SZÁMLÁMHOZ, HOGY EGYRE NAGYOBB A JÓLÉT MAGYARORSZÁGON! EHHEZ NEM KELLETT MÁST TENNI, CSAK… “

Nem semmi, amit mondott.

Orbán Viktor önelégült kijelentése: ” Nyugodtan írják a számlámhoz azt is, hogy egyre nagyobb a jólét Magyarországon! Ehhez pedig nem kellett mást tenni, csak… “

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kossuth rádióban reggel adott egy elképesztő interjút, melyben saját magát és a kormányát kezdte dicsérni:

” Az őszi önkormányzati választásokkal kapcsolatban és a kampányidőszak alatt történt eseményekkel nem szeretnék most igazán foglalkozni. Abban bízok, hogy ha eljön az idő, a magyarok a megfelelő embereket fogják választani és azok a mi embereink lesznek.


Ami viszont jobban érdekel és ami mellett nem szabad elmenni az az, hogy hazánkban mindenki nagyot lépett az életszínvonal létráján. Nyugodtan írják a számlámhoz azt is, hogy egyre nagyobb a jólét Magyarországon! Ehhez pedig nem kellett mást tenni csak nagy cégeket idecsábítani és munkahelyeket teremteni, valamint megemelni a béreket. Ezzel máris felépítettünk egy élhető országot! ”

Önöknek mi a véleményük a miniszterelnök úr nyilatkozatáról? Ki találja ezt egy kicsit önelégült kijelentésnek rajtunk kívül? Írják meg kommentben!