Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ezt jósolják neked mára a csillagok (Napi horoszkóp november 8. ) Ezt mondja ma a horoszkóp

Ezt jósolják neked mára a csillagok

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nagyon kreatív leszel, mindenki örömmel dolgozik veled. Hamarabb le is léphetsz munkahelyedről, ezzel pedig alkalmad nyílik megszervezni egy spontán bulit estére. Mihamarabb értesítsd barátaidat, nem fognak ellenállni a meghívásnak. Fantasztikus este elé nézel.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma valaki szembe fordul veled, még az is lehet, hogy megfenyeget. Nem kell túl komolyan venned, ugyanis csak valamiért nagyon ideges. Ha megpróbálsz vele egy baráti beszélgetést lefolytatni, még jól is lesülhet. Visszatámadni azonban felesleges, csak olaj lesz a tűzre.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma meg kell tenned valamit, ami nagyon nehezedre esik. Más választásod azonban nem lesz, kénytelen leszel megtenni a dolgot. Érkezhet egy fontos üzeneted is, amely viszont nagy örömmel fog eltölteni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma valakivel meg akarod osztani érzéseidet, de az illető nagyon elfoglalt, egyáltalán nem figyel rád. Valaki azonban, akitől nem is várnád, érdeklődést mutat irántad és szívesen meghallgat majd. Az már csak rajtad múlik, hogy adsz neki egy esélyt vagy sem.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Annak ellenére, hogy péntek van, tele vagy energiával, a mai napod senki sem ronthatja el. Nehézségek támadnak a munkahelyeden, de rövid időn belül elhárítod az akadályokat. Mindenki hálás lesz neked ezért. Fogjatok össze kollégáiddal és töltsétek együtt az estét, rátok fér a lazítás.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma ügyelned kell arra, hogy ne menj bele semmilyen vitába, mert te kerülsz ki vesztesen belőle. Délután találkozód van egy barátoddal, akit rég nem láttál. Hosszúra nyúlik az este is, de nem bánod, hisz holnap nem kell dolgoznod. Itt az ideje a szórakozásnak, ma kiengedheted a fáradt gőzt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma van a hét utolsó munkanapja, legalábbis számodra. Ne hagyd, hogy bárki is elrontsa jó kedved. Nagyon izgatott vagy az esti buli miatt, ezért korán haza is mész. Ne aggódj, mindent megvettél, jó házigazda leszel. Legjobb barátod előbb érkezik, hogy segíthessen neked, így mindennel időben elkészülsz majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Minden álmod megvalósulhat, ha ma végre nemcsak tervezel, hanem cselekszel is. Semmi nem állhat az utadba, ha magabiztos leszel. Előléptetés is lehet a vége, ha odaállsz főnököd elé és megosztod vele elképzeléseidet. Ne habozz tovább!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma igyekezz minél hamarabb lelépni a munkából és csinálni valami újat, amit eddig sosem tettél. Nem kell nagy dologra gondolni, a cél az, hogy kiszakadj egy kicsit megszokott környezetedből. Jobban fogod magad érezni, ha változtatsz egy kicsit hozzáállásodon.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma elkerülheted a munkahelyi feszültséget, ha mindenkit türelmesen meghallgatsz. Nem biztos, hogy mindig az a jó, amit te gondolsz. Vannak még rajtad kívül is emberek, akiknek vannak jó ötletei. Inkább fogjatok össze, így sikerrel zárhatjátok a mai napot és persze a hetet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma kaphatsz egy kiváló lehetőséget a tovább lépésre. Persze mindenben megvan a kockázat, de ha nem vállalod, akkor csak egy helyben toporogsz. Megéri ez neked? Nem hiszem! Mérlegelj mindent, amit szükségesnek tartasz, ezt követően jó döntést hozol majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma valaki nagy örömöt okoz majd az életedben. Rég vártál valamire, aminek most eljött az ideje. Légy egy kicsit nyitottabb a dolgokra, nem fogod megbánni. Ha valakivel megbeszélnéd a történteket, akkor ne habozz áthívni egy barátodat, ő kitűnő tanáccsal fog ellátni téged.