Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Mély gyászban az ország! Elment Gergő, a kisfiú akiért újra összefogott Magyarország

Isten Veled Harcos!

Alig egy órája jelentette be az édesanya, hogy a kisfia meghalt a súlyos betegsége következményében, korábban mi is írtunk róluk, amiben bemutattuk a családot. A kis Gergő 4,5 évesen már leküzdötte az agydaganatot, ami 2014-ig tünetmentes volt. Azonban a családot lesújtó hírként érte, amikor most novemberben hirtelen rosszul lett a kis Gergőke, és beigazolódott a legnagyobb félelmük.

Gergő járása hirtelen imbolygóvá vált, pár napon belül a neurológus vizsgálatot követően a decemberi szokásos MRI vizsgálatát előrehozták, ezt követően az 5. napon meg is történt, addigra már látványosan leromlott az állapota, és már a kettős látás is jelentkezett. A vizsgálatot követően megállapították, hogy a betegség visszatért, agresszívabb formában, és Geri fejében ezalkalommal több tumor is található. Mivel olyan területeken vannak, hogy a műtéti eljárás kizárt, ezért a szövettan nem lehetséges.

Magyarországon kezelés nem lehetséges, csak Köln-ben. A pénz össze is jött, de a kis Gergő nem tudott addig élni.. Isten Veled Gergő, Nyugodj Békében! Osztozunk a család fájdalmában!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!