Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Botrány: Napvilágot látott a valódi igazság ezért nem békült még ki Harry és Vilmos

Ezért van köztük konfliktus.

Tovább folytatódik a hercegi testvérviszály, és feltehetőleg ez még jó ideig így is fog maradni. Addig legalábbis biztosan, amíg Harryt és Vilmost egy óceán választja el egymástól – – írja a Cosmopolitan. Ezt az egykori királyi sajtófőnök, Dickie Arbiter osztotta meg:

„Remélem, hogy hamarosan kibékülnek egymással, hiszen testvéreknek nem szabadna rosszban lenniük. Főleg nekik, akik annyi mindenen mentek keresztül, kezdve az édesanyjuk halálával. Mindezek során támogatták, hajtották egymást. Nem egészséges szétszakadni egy családon belül” – mondta Arbiter.

„Az, hogy Harry Los Angelesben van, Vilmos pedig Katalinnal az Egyesült Királyságban, elválasztja őket egy hatalmas óceán és rengeteg szárazföld. Ez az oka annak, hogy nem tudnak kibékülni. És ez addig nem fog változni, amíg ténylegesen egy helyen nem töltenek el egy kis közös időt, és Harry vissza nem jön Nagy-Britanniába. De hogy mikor, az az egymillió dolláros kérdés. Persze, ha telefonon beszélnének, már az is egy lépés lenne a jó irányba” – fejtegette a forrás. Szerinte a viszályra egyedül a távolság hiánya jelenthet megoldást, ők mégis akkor vesztek össze, amikor Harry és Meghan még Londonban éltek. De lehetséges, hogy a kis külön töltött idő segített abban, hogy elmúljon a sértődés, így ha újra találkoznának, valóban lenne esély a békülésre.

(Cosmopolitan)