Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Mély gyászban az egész tévészakma: így emlékeznek meg a világsztárok a legendás műsor vezetőről

Így búcsúznak tőle.

Világsztárok emlékeznek meg közösségi oldalukon az elhunyt Regis Philbinről.

Ahogy a Blikk megírta, a legendás műsorvezető természetes halált halt, alig pár héttel a 89. születésnapja előtt. Nevéhez olyan műsorok kötődnek, mint például a The Live! With Regis and Kelly. Philbin halálának híre az egész tévészakmát nagyon mélyen érintette, többen pedig közösségi oldalukon emlékeztek meg az egykori tévésről.

(A legfrissebb hírek itt)

Ellen DeGeneres Instagram-oldalán osztott meg egy fotót Philbinről, akiről úgy gondolja, hogy több időt töltött a tévéképernyőn, mint bárki más. Mint írta, sok szeretetet küld Philbin családjának és rajongóinak.

Kelly Osbourne egy közös képpel emlékezett meg a tévés legendáról, illetve elárulta, mekkora megtiszteltetés volt számára, hogy Philbinnel együtt dolgozhatott és személyesen is ismerhette őt. Hozzátette, soha nem fogja elfelejteni, mennyi szívélyes és kedves volt mindenkivel.

Az ugyancsak híres tévés műsorvezető, Jimmy Kimmel a Twitter-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben leírta, Philbin kitűnő szakember volt és jó barát is egyben. Az ő karrierjéhez hasonlót pedig valószínűleg senki nem fog befutni.