Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szeretnék te is megszabadulni a negatív energiáktól, tüntesd el ezt a 3 dolgot az otthonodból

Ezektől szabadulj meg.

Gyakran kérdezzük saját magunktól, vajon miért történik velünk annyi baj és szerencsétlenség, miért hiányzik az öröm az életünkből, miért olyan gyenge az egészségünk, és miért olyan rossz a közérzetünk, a hangulatunk? Nézzük meg, mit tanácsol ezzel kapcsolatban a Feng Shui.

Ennek az ősi tudománynak a segítségével gyorsan és könnyedén megtalálhatod az egészséget és a boldogságot, az életed pedig sokkal jobbra fordul majd. A Feng Shui szabályai szerint elég, ha megszabadulsz bizonyos tárgyaktól, és az otthonodban újra a szeretet és a boldogság uralkodik majd.

1. Régi vagy repedt edények

Mindannyiunknak van valamilyen repedt edénye a konyhában. Lehet szó egy kedvenc tányérról, vagy csészéről, amelytől nehezedre esik megválni. De mire jó neked ez a törött edény? Valószínűleg már nem tudod használni, és esztétikai funkciója sincs. Szigorúan tilos megtartani az ilyen edényeket. Csak kellemetlenségeket okoznak majd.

A negatív energia összegyűl ezekben a megrepedezett tárgyakban.

A Feng Shui értelmében azt tartják, hogy az edényen lévő repedések közvetlen kapcsolatban állnak az emberi élet „repedéseivel”, töréseivel. Az edény lényegében a családban uralkodó jólét, kényelem, gazdagság és boldogság szimbóluma. Ezért, ha a törött edényt használjuk, magunkhoz vonzzuk a negatív energiát. Ne habozz kidobni az összes repedt, törött edényt, és meglátod, nemsokára megtelepszik a boldogság az otthonodban.

2. Régi cipők és ruhák

Nézz körül alaposan a szekrényben. Ha tele van olyan régi ruhákkal, amelyeket már nem viselsz, azonnal meg kell szabadulnod ezektől. A menthetetlen darabokból készülhet portörlő rongy, a jobb állapotban lévőket pedig eladhatod, vagy elajándékozhatod. A régi cipőktől is meg kell szabadulnod.

A Feng Shui szabályai értelmében, ha megszabadulunk ezektől a régi dolgoktól, azzal egyszersmind megszabadulunk a múltbeli kellemetlenségeinktől is. Azt mondják, hogy ha megszabadítjuk a szekrényt a régi dolgoktól, új dolgok történnek majd az életünkben: új beosztás a munkahelyünkön, egy lehetséges házasság, és így tovább.

3. Művirágok

A művirág egyszerű dekorációs elem, de úgy vonzza a szerencsétlenséget és a negatív energiákat, akár a mágnes. Végső soron az élő embereknek élő virág való, az élettelen virágot hagyjuk a halottaknak. Miért dekorálnánk olyan dolgokkal az otthonunkat, ami csak árt az egészségünknek és a boldogságunknak.

A Feng Shui szerint a művirág káros dolog.

Meg kell jegyeznünk azt is, hogy az élő virágok közül az aloe is vonzza a negatív energiákat. Nem jó a konyhában, a hálóban, vagy a nappaliban tartani. Bár gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, mégis az a legjobb, ha az erkélyen tartod.