Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szívszorító évforduló: Egy éve ütötte el egy autó L.L. Junior fiát

Szívszaggató.

Tavaly nyár végén, pontosabban augusztus 31-én L.L. Junior és családja élete megváltozott. Hopp Csilla két gyerekkel és a barátnőjével egy nyárbúcsúsztató rendezvényről tartottak haza, amikor a kisebbik fiú, a 3 éves Dávidka kifutott egy autó elé Zuglóban. A balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem tudták megmenteni. A fiú halálának évfordulójáról a rajongók sem feledkeztek meg, üzeneteket és játékokat hagytak a tragédia helyszínen – írja a Ripost.

 

Napra pontosan egy évvel ezelőtt történt a tragédia. Azon a napon, amikor L.L. Junior egy vidéki koncerten volt, gyerekei anyja pedig közös gyerekeikkel és a barátnőjével együtt Zuglóban egy nyárbúcsúztató rendezvényen. Amikor elindultak haza, a Vezér és a Füredi utca sarkánál Dávidka hirtelen kirohant az útra.

A zebrán elütötte egy szabályosan közlekedő autó.

A gyerek több métert repült. Hiába érkezett gyorsan a segítség, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. A mai évfordulón nem csak a rokonok és barátok, hanem a rajongók is kimennek a baleset helyszínére és megemlékeznek Dávidkáról, plüssállatokat és kisebb játékokat visznek neki – írja a Ripost.

L.L. Junior kisfiának síremlékeFORRÁS: RIPOST

Egy papírra azt írta az egyik rajongó:Az angyalok vigyázzanak rád, Dávidka. Kívánom, hogy a szüleid együtt maradjanak a bátyád, Lacika miatt.A lap megkereste L.L. Juniort is, aki nem akart a témában nyilatkozni, egy rövid üzenetben a következőt írta:

Augusztus 31-én Lacika fiam évnyitója lesz, és minden erőnkkel őt fogjuk támogatni és erre fogunk koncentrálni.